Resolucions de la IX Assemblea Nacional d’Endavant OSAN

Ja hem publicat les resolucions de la nostra novena Assemblea Nacional, que vam celebrar a Reus els passats 17 i 18 de febrer, sota el lema “Ara més que mai, endavant!”.

El text de les resolucions es divideix en tres parts. En una primera part, fem una anàlisi de conjuntura política, social i econòmica tant del global dels Països Catalans com de cadascun dels seus territoris. En aquesta anàlisi, constatem que els efectes de la crisi capitalista contra les classes populars han passat a ser estructurals i que l’Estat espanyol ha fet un gir autoritari però que, lluny de ser un estat en descomposició, està protagonitzant un reassentament del seu règim polític. Així mateix, constatem tan els límits de l’autonomisme i dels projectes de canvi al País Valencià i a les Illes Balears com els límits i les contradiccions del procés sobiranista al Principat, amb una anàlisi dels fets d’aquesta passada tardor.

La segona part la dediquem a les propostes polítiques. Aquestes les dividim en tres grups. D’una banda, una proposta de treball estratègic i central per a la construcció del programa polític de la Unitat Popular. En segon lloc, les propostes d’intervenció tàctica en les diverses realitats polítiques dels Països Catalans. Finalment, les propostes de treball per a una major coordinació de l’esquerra independentista.

La tercera i darrera part la dediquem a definir el paper i els reptes de la nostra organització. En aquest sentit, desenvolupem els debats que hem tingut sobre quin paper ha de fer Endavant tant en relació al moviment polític com directament en relació a les classes populars. Finalment, desenvolupem els reptes organitzatius que ens han de permetre fer un creixement quantitatiu i qualitatiu com a organització.

CLICA AQUÍ PER DESCARREGAR-TE EL PDF

Compartir: