Prenguem la iniciativa, endavant amb la unitat popular!

Endavant (OSAN) encara la seva X Assemblea Nacional a Ribesalbes amb una actualització de l’organització i de la lluita política

A punt de fer els 20 anys de vida de l’organització, Endavant (OSAN) celebrarà la seva X Assemblea Nacional a Ribesalbes el 22 i 23 de febrer. Amb el lema ‘Prenguem la iniciativa, endavant amb la unitat popular!’, Endavant aposta per una actualització tant de l’organització com de la lluita política per uns Països Catalans independents, socialistes i feministes

Els propers 22 i 23 de febrer, la població de Ribesalbes (la Plana Baixa) acollirà la X Assemblea Nacional d’Endavant (OSAN). Prenguem la iniciativa, endavant amb la unitat popular! és el lema que porten unes jornades que marcaran el rumb de l’organització per als propers 2 anys. Amb l’horitzó immediat dels 20 anys d’existència de l’organització, Endavant aposta per una actualització tant de l’organització com de la lluita política per a poder materialitzar els objectius polítics estratègics d’independència, socialisme i feminisme als Països Catalans.

Endavant (OSAN) situa la unitat popular i la lluita per l’autodeterminació al conjunt de la nació com a eines fonamentals per al conjunt de les classes populars a l’hora de confrontar el sistema capitalista patriarcal global. En aquest sentit, l’estructuració de la mateixa unitat popular i del moviment de l’esquerra independentista, així com el mateix paper d’Endavant, centren gran part del debat.

Les apostes polítiques a desenvolupar prioritzen el feminisme com a eina de transformació social, la lluita per l’habitatge, la lluita laboral i contra la misèria en les condicions de vida, i la lluita institucional al servei de la unitat popular com a eixos principals a desenvolupar. La lluita antifeixista, l’antirepressiva i l’ecologista també formen part de l’agenda política d’Endavant (OSAN), que busca encarrilar-les en la construcció nacional i popular dels Països Catalans.

Més de 200 militants s’han inscrit ja en una assemblea nacional on, per segon cop, no hi podrà ser la nostra companya Anna Gabriel. L’assemblea comarcal de la Plana Baixa serà l’amfitriona de l’assemblea prèvia a la celebració dels 20 anys de l’organització, nascuda a Vilafranca del Penedès el juliol del 2000.

Compartir: