Alerta ultra a Borriana per una manifestació d’España 2000

Aquest dissabte 23, el grupuscle neofeixista España 2000 pretén portar el seu missatge d’odi i intolerància als carrers de Borriana on, autoritzats per la Subdelegació del Govern (oh, sorpresa!), ha convocat una manifestació per a atacar la immigració, tot seguint la seua línia discursiva d’assenyalar les nouvingudes, les més desafavorides, com a origen i causa de tots els mals que ens afecten com a poble treballador.

La seua estratègia és ben vella i coneguda; davall d’eslògans sobre la inseguretat ciutadana, sobre la usurpació de llocs de treball, sobre el col·lapse dels serveis públics o les ajudes socials desmesurades, camuflen la seua vertadera motivació: el racisme cru i pelat. Totes aquestes acusacions són ben senzilles de desmuntar per poc que acudim a dades reals d’organismes competents i no a les fake news que aquesta ultradreta 2.0 fa servir per a manipular l’opinió de la gent més desinformada i per a fer-se un lloc en l’espai polític.

Des de l’assemblea comarcal d’Endavant (OSAN) a la Plana Baixa tenim ben clar que, com a classe obrera, el nostre enemic no es troba entre la nostra classe, vinga d’on vinga i tinga el color de pell que tinga, sinó que es troba entre els amos del capital, els grans especuladors i la burgesia explotadora que, curiosament, tan propera és a aquests moviments feixistes i neonazis. Cal recordar que José Luis Roberto, el líder suprem d’aquesta formació convocant, és secretari general tècnic i advocat de l’Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne (ANELA), la major associació de proxenetes de l’Estat espanyol. Aquest només n’és un exemple entre molts més casos. Per a explotar-les i enriquir-se a costa d’elles sí que volen immigrants. Sempre ha estat així.

Ja per acabar, ens adrecem a tot el poble treballador perquè no acudisca a la crida a l’odi d’aquests lacais del capital, de qui pretén trencar la convivència amb les nostres germanes de classe. Cal girar l’esquena al seu missatge racista, masclista i homòfob i respondre massivament a la concentració que la Plataforma per la Tolerància de Borriana ha convocat el dissabte 2 de març a les 18.30 h, a la plaça de la Mercè, amb el lema «Fora racistes del nostre poble».

FEIXISME, NI A BORRIANA NI ENLLOC!

Assemblea comarcal d’Endavant (OSAN) la Plana Baixa.

21-02-2019, la Plana Baixa, Països Catalans.

Compartir: