28M avancem en la construcció d’un contrapoder popular des dels municipis

El següent 28M se celebren eleccions municipals als pobles i ciutats dels Països Catalans sota dominació espanyola. L’aposta municipalista forma part de l’ADN de l’Esquerra Independentista per la seva capacitat d’acostar el projecte de la Unitat Popular a la majoria de la població, de lluitar des del municipi contra les dinàmiques del capitalisme salvatge i de donar veu i protagonisme al poble organitzat. L’aposta municipalista forma part intrínseca de l’Esquerra Independentista perquè és una peça clau per teixir una proposta política revolucionària.

Des de les institucions per si soles no podrem transformar d’arrel les estructures econòmiques i socials que ens dominen. Per això el municipalisme popular que impulsem des de l’Esquerra Independentista s’insereix dins d’una estratègia política de confrontació amb l’estat: la construcció d’uns Països Catalans socialistes i feministes a través d’un procés d’autodeterminació i independència. Aquesta és la via per trencar amb les dinàmiques del capitalisme patriarcal i construir un futur de dignitat per la classe treballadora.

Des de l’arrelament als pobles i comarques és des d’on més podem contribuir a teixir unes dinàmiques polítiques que superin les fronteres administratives que divideixen artificialment la nostra nació. Des d’aquí és des d’on crear comunitats polítiques que defensin, mitjançant la lluita i la resistència, una alternativa política nacional. La construcció nacional dels Països Catalans és el marc on acumular forces per fer viable el nostre projecte de ruptura independentista.

Aquest 28M continuem defensant el projecte de la Unitat Popular als municipis, continuem organitzades als pobles i ciutats construint moviment i continuem fent possible un projecte revolucionari pels Països Catalans. Aquest 28M fem una crida a votar a la CUP!

Compartir: