Comunicat sobre els fets de València: la repressió no ens aturarà !

Des d'Endavant OSAN volem mostrar tota la solidaritat amb l'alumnat de l'IES Lluís Vives i tota la resta d'estudiants que aquest migdia han tornat a tallar el carrer Xàtiva a València en defensa de una educació de qualitat.

  • Exigim la dimissió de la delegada del govern al País Valencià, Paula Sánchez de León, per ser la principal culpable després de 3 dies de l'actuació policial on la repressió ha anat en augment. Càrregues policials indiscriminades així com desenes de detencions i retencions il·legals.

 

  • Exigim la dimissió del cap de la policia espanyola al País Valencià, Antonio Moreno, per actuar sobre la ciutat de València com en una zona de guerra. La seua referència als i les estudiants en lluita com “l'enemic” són prou eloqüents, demostren el tarannà de les forces d'ocupació al nostre territori.
  • Exigim l'absolució sense càrrecs de totes les persones detingudes. Defensar l'educació pública no és cap delicte i qualsevol acusació contra elles queda invalidada per la violència policíaca exercida els darrers dies.
  • Així mateix, convoquem a mobilitzar tota la ciutadania en les noves convocatòries tant en defensa d'una educació pública digna, com en suport a totes les detingudes.

Endavant amb la revolta!

La repressió no ens aturarà!  Que se'n vagen!

València, 20 de febrer

 

Vídeos de les càrregues: 0, 1 , 2,

 

Compartir: