Ni el govern ni el parlament no ens representen. Construïm poder popular!

Ni el govern ni el parlament no ens representen. Construïm poder popular!

Després d’una setmana de revolta, el govern i el parlament autonòmics han estat incapaços de posar-se al costat del poble.

El govern autonòmic es divideix entre els qui s’han fos, els qui busquen un pacte amb l’estat per apagar la revolta i els qui col·laboren amb l’estat a reprimir la revolta.

El parlament no té cap sobirania. Si les lleis que aprova volen canviar a fons les coses, es converteixen en paper mullat. Fins i tot els tribunals espanyols han decidit de què s’hi pot parlar.

Les cúpules dels partits processistes ens van enganyar una vegada dient que estaven preparant estructures d’estat. Ara ens han enganyat una segona vegada dient que tenien preparada la resposta a les sentències.

El poble només es té a si mateix. Ara és l’hora de construir poder popular. Per enfrontar-nos a l’estat, necessitem:

  • Una assemblea de càrrecs electes dels Països Catalans que s’oposi a la paràlisi dels parlaments autonòmics i que obri camí cap a una institucionalitat pròpia.
  • Una Trobada de la Unitat Popular dels Països Catalans que agrupi tots els sectors i fronts de lluita social en una estratègia i un programa polític per canviar-ho tot.

Que no ens distreguin amb eleccions anticipades ni amb escenificacions de diàleg per intentar que tornem a casa. A l’estat només el pot derrotar un poble organitzat i al carrer. La lluita és l’únic camí!

Compartir: