Marxes de torxes 2015 per les preses polítiques catalanes

Marxes de torxes 2015 per les preses polítiques catalanes

Un any mes ens trobem als carrers, un any mes recordem que no hi som totes, ja que les nostres companyes Marina i Lola continuen tancades al estat francès.

Un any on hem vist que el clam per la independència del Principat de Catalunya ha sigut un clam amb un 47’77% favorable a la independència, on l’estat espanyol continua enrocant-se en el seu habitual immobilisme, i que comprovarem a les eleccions estatals que la herència del franquisme continua ben viva.

Un any on hem vist la renovació de llei repressives com el Codi Penal o la Llei de Seguretat Ciutadana, mes coneguda com a Llei Mordaça, amb l’única intenció de callar a la dissidència.

I nosaltres continuem solidaritzant-nos amb elles cada dia, com si fos el primer dia. Deixem de banda la hipocresia d’aquests dies i ens llancem als carrers, no per quedar immerses en mig de la multitud que passeja amb una venda als ulls, sinó per denunciar la seva situació.

Denunciem el règim especial al que estan sotmeses, un règim creat especialment per a elles, tot i que els botxins que el van redactar no les reconeguin com a tals. Denunciem les vulneracions de drets a les quals es troben sotmeses cada dia. Denunciem la dispersió que, tant elles com les seves famílies, pateixen des de l’inicií de les seves condemnes. Denunciem la repressió que patim en el nostre dia a dia per solidaritzar-nos amb elles i el seu entorn familiar.

Però amb totes les seves amenaces i imposicions, no deixarem de ser solidàries i no renunciarem a la nostra lluita i el nostre compromís. Som conscients de que no hi som totes, que ens falten la Marina i la Lola. I cada any continuarem omplint els carrers amb la flama de la solidaritat, per il·luminar el camí de les nostres companyes per quan tornin a casa.

Ells il·luminen els carrers amb llums de colors, nosaltres amb la flama de la solidaritat. Ells regalen consumisme, nosaltres lluita i compromís.

Per Nadal les volem a casa
Fins l’últim Rescat la lluita continua!

Agenda amb les mobilitzacions d’enguany

Compartir: