Llibertat detingudes 23S! Llibertat preses polítiques! La repressió no ens aturarà

Web de la campanya | Manifest | Twitter | Instagram

Resposta urgent d’Endavant [fil]

Davant l’empresonament de set independentistes, volem expressar en primer lloc la nostra total solidaritat amb aquests represaliats i fer una crida a assistir massivament a les mobilitzacions més immediates.

En aquests quatre dies hem vist operar tota la maquinària de l’estat per intentar construir una coartada repressiva. Guàrdia civil, jutges, periodistes del poder i politicastres de diferent pelatge són tots còmplices per igual d’aquesta operació repressiva.

Per enèsima vegada veiem que quan es tracta de defensar l’estat, se salten les seves pròpies normes i lleis. Impedint la feina als advocats, filtrant informacions a la premsa, saltant-se el codi deontològic o difamant sabent que els sortirà gratis.

Ara ens toca a l’independentisme organitzar la resposta. Sabem que la lluita serà llarga i que davant d’un estat autoritari que ens ha construït com a principal enemic només queda la resistència massiva i organitzada.

Fem una crida a convertir en massives les mobilitzacions en els propers dies i a organitzar una sòlida resposta antirepressiva que perduri en el temps. Amb la solidaritat, ens en sortirem. Amb l’organització, els derrotarem.

Finalment, volem expressar la nostra gratitud i reconeixement tant a @AlertaSolidaria com al grup de suport @Detingudes23S per la tasca feta aquests dies.

Compartir: