Escola de formació: Independència, feminisme de classe i sobiranies

jornada19nov16mescanvis_V2_ludo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El proper 19 de novembre celebrarem a Gràcia (Barcelonès) la segona Escola de Formació d’Endavant OSAN d’enguany, que es  centrarà en debatre sobre “Independència, feminisme de classe i sobiranies”. La construcció d’una proposta i d’un programa polític revolucionari passa incontestablement per definir i caracteritzar que significa el socialisme feminista avui i ara: als Països Catalans del segle XXI. En aquest sentit, l’escola de formació pretén aportar plantejaments, idees i posicions teòrico-pràctiques que ens ajudin a construir la nostra alternativa al règim d’explotació del capitalisme patriarcal des del feminisme socialista, la independència nacional i l’alliberament de classe.
Lloc:  La Violeta de Gràcia, C/Maspons, 6, Barcelona
Programa:
9.30 h | Benvinguda.
10 h | Independència i feminisme de classe.
amb Ainhoa Etxaide, secretaria general de LAB, Cat Boyd, feminista i sindicalista, militant de Scotland’s Left Alliance, Maria Colera, militant d’Endavant i de la CUP.
12 h |  Debat
Dinar
16 h | Sobiranies des del feminisme
amb Georgina Monge, militant de Justa Revolta, Carme Murias, activista de la campanya “No al TTIP”, Elena Idoate, economista crítica i membre del Seminari Taifa, Iolanda Fresnillo, membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.
18 h | Debat
20 h | Conclusions i cloenda
L’Escola és oberta a totes aquelles persones interessades en debatre aquests temes. Les jornades són mixtes i hi haurà servei de ludoteca. Podeu assistir-hi inscrivint-vos a través d’aquest formulari:
 

Compartir: