Els Països Catalans davant la crisi política de l’estat espanyol | 3a sessió de la jornada 'Construint idees carregades de futur'

Des d’Endavant OSAN vam organitzar una jornada de debat oberta a totes per parlar sobre la construcció d’un moviment popular de construcció nacional, de transformació social i de combat feminista i abordar alguns dels que entenem que són alguns dels debats de fons que, ara més que mai, l’esquerra independentista, i tot l’espai polític i social de la unitat popular.

Els Països Catalans davant la crisi política de l’estat espanyol

Els diferents mapes polítics i parlamentaris derivats de les actuals legislatures representen un repte per a l’esquerra independentista a l’hora d’intervenir-hi en clau revolucionària i d’alliberament nacional. A redós dels anomenats “governs de canvi” i de les “majories sobiranistes”, s’han construït unes realitats i imaginaris amb capacitat de reconduir el nostre moviment cap a estratègies de pacte i reforma contràries als interessos de classe del poble treballador català. Analitzem críticament aquestes realitats i debatem sobre la necessitat de construir una agenda pròpia de lluita.

Amb:
Isabel Vallet (militant d’Endavant OSAN)
Lluc Gayà (militant d’Endavant OSAN)
Carles Riera (diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya)

Compartir: