Marxa de Torxes 2010 al Baix Llobregat

  • Comunicat de Rescat per les Marxes de Torxes de 2010

Tot i la coerció que l’estat espanyol ha exercit sobre Rescat i altres organitzacions en defensa de la llibertat de les persones empresonades. Un any més per aquests dates hem sortit al carrer per expressar la nostra solidaritat amb les companyes preses.

Una quarantena de persones de diferents poblacions del Baix Llobregat es van concentrar divendres passat a la plaça de l’Ajuntament de Molins de Rei a les 20h, des d’on va sortir la Marxa de Torxes. Es van cridar consignes com “Llibertat presos i preses politiques”, “Per Nadal les volem a casa”, “Sense justícia no hi ha pau”, “Estat espanyol estat torturador”.

Es va realitzar un recorregut pels carrers del centre sense presencia policial i no va haver-hi cap incident. En finalitzar l’acte, un membre de l’organització va llegir un manifest en solidaritat amb la Marina i la Lola on s’hi recordava la criminalització i repressió que l’estat espanyol i francès exerceixen sobre els moviments polítics que en són contraris.

Perquè volem que la Lola i la Marina i la resta de presos i preses polítiques tornin a casa, la flama de les torxes ens il·luminaran un any més el camí.

Compartir: