Endavant (OSAN) organitza una xerrada-debat a Montblanc sobre el marc de treball #ÉsDeMínims

El recentment creat nucli comarcal d’Endavant (OSAN) a la Conca de Barberà va convocar dissabte passat, 1 de juny, una vintena de persones per a exposar el marc de treball #ÉsDeMínims. La presentació va comptar amb la presència de Marta Civit, de Conca Terra d’Acollida, Eulàlia Reguant, de la CUP, i Gemma Tomàs, d’Endavant. A … Continua llegint «Endavant (OSAN) organitza una xerrada-debat a Montblanc sobre el marc de treball #ÉsDeMínims»

Davant les eleccions autonòmiques a les Illes Balears

El pròxim diumenge, 26 de maig, es duran a terme a les Illes Balears les eleccions autonòmiques, coincidint, com és habitual, amb les municipals a tots els municipis dels Països Catalans sota dominació espanyola. Aquestes eleccions són un punt clau en la reconfiguració del poder a la comunitat autònoma, no només per a la següent … Continua llegint «Davant les eleccions autonòmiques a les Illes Balears»

5 raons per uns municipis feministes

La construcció d’uns municipis feministes passa per mesures que ens han de fer avançar cap a una societat més justa Quan parlem de vides dignes, de posar la vida al centre i de millorar les condicions materials de vida de les dones, parlem de canviar-ho tot. Perquè dins del sistema capitalista i patriarcal i dins … Continua llegint «5 raons per uns municipis feministes»

Plantar cara al feixisme, així com desobeir el sistema que l’empara, no és cap opció, sinó una obligació

Ahir, 16 de maig de 2019, quatre companyes independentistes van ser citades als jutjats pel Jutjat d’Instrucció núm. 12 per declarar, en qualitat d’imputades, per delictes de desordres públics. Els fets en qüestió són els que tingueren lloc el passat 29 de setembre de 2018, a l’encreuament de Via Laietana amb plaça de l’Àngel, a … Continua llegint «Plantar cara al feixisme, així com desobeir el sistema que l’empara, no és cap opció, sinó una obligació»

Endavant – la Plana Baixa insta als ajuntaments de la comarca a incrementar la presència de dones a les programacions de festes.

El dilluns 13 de maig, el nucli de la Plana Baixa d’Endavant (OSAN) ha fet arribar a les 20 localitats de la comarca un document titulat On són les dones als escenaris?, instant els organismes competents que prenguen mesures per tal de potenciar la presència femenina a les actuacions de Festa Major. ON SÓN LES … Continua llegint «Endavant – la Plana Baixa insta als ajuntaments de la comarca a incrementar la presència de dones a les programacions de festes.»