12es Jornades per la Llengua de Sant Andreu de Palomar

Vivim temps d’atacs constants i sistemàtics a la nostra llengua arreu dels Països Catalans. El català, que és la nostra llengua i la d’acollida que cohesiona la nostra societat, viu sotmesa a la repressió i a les constants ofensives que pretenen desprestigiar-la i desacreditar-la, especialment en l’àmbit educatiu.

El constant embat espanyolista que escomet la nostra llengua per marginar-la i ferir-la de mort com ja passa a l’Estat francès, no ens farà cedir ni un mil·límetre a l’hora de defensar-la amb totes les nostres forces, per tots els mitjans i amb totes les eines.

Per aquest motiu, diverses organitzacions de Sant Andreu de Palomar (Assemblea, el Casal Independentista El noi Baliarda, Endavant OSAN, Arran, la CUP i la Plataforma per la Llengua), enguany tornem a organitzar les Jornades per la Llengua que arriben ja a la seva dotzena edició, perquè cap atac al català ens dissuadirà del nostre afany d’organitzar-nos per a obrir espais d’oci, lleure i cultura des dels quals treballar per una major normalització i expansió del català.

Amb la ferma voluntat de reivindicar la necessitat de defensar el nostre idioma, reivindicar-ne l’ús social, el seu prestigi cultural i popular i manifestar de la forma més desacomplexada, alegre i combativa, que estimem la nostra llengua i la defensarem amb més tossuderia cada cop que intentin agredir-la, us convidem a tots i a totes a no fer ni un pas enrere a l’hora de lluitar per la defensa del català i a ser partícips d’aquestes Jornades.

Prou agressions a la llengua. Als Països Catalans, en Català!

Compartir: