Valoració dels resultats electorals de les eleccions espanyoles als Països Catalans

pair options brokers

برنامج الكتابة على الصور بشكل رائع

bdswiss kostenlos testen

http://qhr.com.au/?c=siti-operazioni-binarie-iq sitioperazionibinarieiq

trading option navigator

  • Ajudar a empènyer en favor d’un programa de canvis socials sorgit des de baix per a imposar-lo com a agenda política a les administracions.
  • Treballar per fer que el municipalisme que practiquem a ajuntaments i al carrer es visualitzi com una eina política útil per a aconseguir canvis socials.
  • Difondre un projecte clar de construcció nacional dels Països Catalans i d’exercici del dret a l’autodeterminació, sense renúncies i superant els límits del legalisme constitucional.

ثنائي خيارات مخطط تحميل مجاني


http://tomhebert.com/?yana=opzione-binaria-youtube&848=c8 opzione binaria youtube

http://megacao.org/  harga-salbutamol-generik.  pdf order metformin 850

www optionfair

http://dijitalkss.com/insanlik-ve-kss-icin-yeni-bir-olanak-crowdsourcing-2/?p�1�7/a> indicatori opzioni binarie infalibili optioni binarie ddemo

برنامج كتابه ع صور

köpa kamagra snabb leverans

En tots aquests anys d’abstencionisme sempre hem tocat de peus a terra i hem sabut que aquest posicionament era, de moment, testimonial. Un testimonialisme que permetés anar assentant la idea del boicot a les eleccions estatals per a posar-la damunt la taula com a opció amb recorregut en moments de màxima deslegitimació del marc estatal.

En l’actual conjuntura, la posició abstencionista podia jugar al Principat un paper important per a apuntalar les posicions de ruptura. Quan l’esquerra independentista va proposar l’abstenció a les eleccions espanyoles al conjunt de forces que el 27S s’havien arrenglerat al voltant del sí a la independència, l’objectiu era deslegitimar i evidenciar el camí unilateral pres al Principat. La negativa d’una gran part dels actors que es reclamen independentistes a seguir l’aposta abstencionista ha limitat el que crèiem una bona aposta.

La campanya per l’abstenció no es pot considerar un èxit perquè no ens ha permès sortir de la posició testimonial per a jugar en el terreny tàctic. Això, però, no vol dir que la nostra postura abstencionista no hagi estat necessària. La no participació a les eleccions espanyoles continua essent, al nostre parer, la millor posició que podia adoptar l’esquerra independentista.

Així mateix, al Principat constatem l’existència d’una corrent abstencionista entre una part de l’electorat que el passat 27S va votar opcions del sí a la independència. Podem xifrar-lo en un mínim de 200.000 votants i també cal constatar que el diferencial de participació entre el 27S i el 20D ha estat molt major en aquells municipis que el 27S van votar molt majoritàriament opcions del sí.