Tanyada: Un projecte editorial que ve de lluny

Durant els darrers mesos un grup de militants hem treballat per impulsar un projecte editorial hereu de la nostra publicació la Tanyada.

La revista que vam començar el 1996 des de la PUA i que hem continuat durant anys, ara pren noves formes i forces, per ser una eina al servei de la classe treballadora, la construcció dels Països Catalans i el projecte revolucionari de la Unitat Popular.

També com un projecte que beu tant de l’experiència de dècades de l’Esquerra Independentista, com del ric panorama editorial crític al nostre país i que pretén reforçar el marc comunicatiu nacional en català.

Tanyada començarà impulsant tres projectes:

  • Una web de l’editorial, que recollirà diferents seccions, generarà continguts propis i recuperarà publicacions antigues d’Endavant, la PUA i altres organitzacions de l’Esquerra Independentista.
  • Revista d’actualitat i reflexió política que publicarem tres números a l’any i de la qual ben aviat podreu gaudir d’un número 0. El model de funcionament de la revista serà mitjançant subscriptores.
  • Un segell editorial, que a part d’editar la revista, altres publicacions d’Endavant, també apostarà per la reedició de textos de revolucionàries catalanes i d’arreu del món en català. També impulsarem publicacions pròpies.

Per fer possible el projecte hem organitzat una campanya de micromecenatge a través de Goteo per tal de finançar la pàgina web i els primers números de la revista. Participa en aquest enllaç.

Fem possible la Tanyada.

Compartir: