Presentació a València de l'informe 2008 sobre la Tortura a l'Estat espanyol

torturaPer cinquè any consecutiu, la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura presenta el seu informe sobre la situació de la tortura a l'Estat espanyol. En aquest nou informe s'han mantingut els mateixos criteris que als informes anteriors amb l'objectiu de facilitar una perspectiva sobre l'evolució de la pràctica de la tortura a l'Estat espanyol.

Es presentarà divendres dia 10 de juliol a València a càrrec de membres d'Alerta Solidària,  l'Associació Memòria Contra la Tortura i el Centre de Documentació contra la Tortura.

La Coordinadora per la Prevenció de la Tortura és una plataforma integrada per organitzacions de lluita contra la tortura i defensa dels drets humans agrupats amb l'objectiu principal de vetllar per l'aplicació i el seguiment dels mecanismes internacionals de prevenció de la tortura a l'Estat espanyol, de manera especial el Protocol Facultatiu de la Convenció contra la Tortura i d'altres Tractes o Penes Cruels, Inhumans o Degradants per la Prevenció de la Tortura de les Nacions Unides.

La presentació a València, que organitza Alerta Solidària, integrada dins de la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura dels Països Catalans, tindrà lloc el pròxim dia 10 de juliol a les 20 hores, a l'edifici de la Societat Coral el Micalet (C. Guillem de Castro núm. 73).

Hi intervindran Joana Martí, representant d'Alerta Solidària, Jorge del Cura, del Centre de Documentació Contra la Tortura, i Ramon Piqué, de l'Associació Memòria Contra la Tortura.

Més informació

Compartir: