Ocupen les oficines centrals del SERVEF a València

servef VLCVora un centenar de persones han participat aquest dimecres 10 de febrer en l’ocupació de les oficines centrals del SERVEF a València.

 L’acció convocada per Plataforma pels Drets Socials i contra la Crisi i la Campanya Valenciana contra l'Europa del Capital i la Guerra s’ha allargat entre les 11h i les 12h del matí i tenia per objectiu denunciar que el pes de la crisi està recaiguent sobre la classe treballadora, així com ressaltar que ja són vora 600.000 els aturats que hi ha al País Valencià. S’ha denunciat a la classe política com a part responsable d’aquesta situació i s’ha criticat les retallades socials previstes en la reforma laboral del govern i en especial l’anomenat “pensionàs”.

servef VLCEntre les organitzacions i sindicats que formen part d’aquesta campanya i que han convocat aquesta acció hi ha la Coordinadora Obrera Sindical (COS), CGT, Intersindical Valenciana, CAT, Endavant (OSAN), PCPE, Maulets, SEPC, CAJEI, Terra.

Des d’Endavant (OSAN) denunciem la greu situació a la qual el capitalisme  ha abocat a la classe treballadora i rebutgem qualsevol reforma laboral ja que implicarà noves retallades de drets dels treballadors. Des de l’Esquerra Independentista apostem per la socialització de la riquesa i el repartiment del treball –sense reducció salarial- per tal de superar la crisi capitalista.

 

 

Compartir: