MURAL parir és un dret no una imposició 25N contra la violència de gènere

 

25-11-2013 dia contra la violència de gènere Dones en Lluita - Castelló de la Plana

25 NOVEMBRE

dia internacional contra la violència de gènere
Programa d’actes a Castelló de la Plana de Dones en Lluita:
DIVENDRES 22 NOVEMBRE
19:00 NI DOMINI NI SUBMISSIÓ, reflexions afectives i sexuals als espais alliberats a càrrec d’Anna Garcia. Al Casal Popular de Castelló.
En clau de reflexió la nostra companya ens ajudarà a esbrinar com podem portar a terme relacions afectives positives i horitzontals, a més de fer-nos conscients de les contradiccions en les quals totes podem caure. Se’ns dubte serà molt interessant.
22:30 Concert de las Primas de Riesgo, al Casal Popular de Castelló.
Aquest trio descarat ens aproparà els millors temes de la rumba i de la cançó popular a la crítica i la reivindicació feminista. Espectacle i faràndula barrejats amb el feminisme més transgressor.
DISSABTE 23 NOVEMBRE
11:00 a la Plaça Santa Clara.
09-11-2013 graffiti violència de gènere Endavant-OSAN Castelló de la Plana 1Dansa contemporània a càrrec d’Atempo Dansa. BÉSAME…HASTA QUE TU MUERTE NOS SEPARE amb Pepa Cases.
Flamenc reivindicatiu i feminista a càrrec de Laura Vega.
La polifacètica Pepa Cases i la bailaora Laura Vega ens portaran dos espectacles on la dansa deixarà pas a la crítica i a la reflexió. Els peus d’una i els tacons de l’altra ballaran aquest 23 de novembre per totes les dones que sofrim la violència patriarcal.
12:30 CONCENTRACIÓ a la Plaça Santa Clara
09-11-2013 graffiti violència de gènere Endavant-OSAN Castelló de la Plana 2Seguint el nostre lema, us esperem a totes per rebel·lar-nos i demostrar el nostre rebuig a la violència de gènere. Diem NO a la violència institucional, a les seues lleis de l’avortament, als seus cànons estètics, als seus estereotips, als seu heteronormativisme, als micro-masclismes i per supost diem NO a la violència psicològica i física cap a les dones.
14:00 Paella antipatriarcal amb opció vegetariana. A La Cosa Nostra.
09-11-2013 graffiti violència de gènere Endavant-OSAN Castelló de la Plana 3Per arrodonir el dia us convidem a dinar amb la millor companyia.
 
 

Endavant
Organització Socialista d’Alliberament Nacional
Compartir: