La mobilització de la Diada del País Valencià ha estat un èxit per a l'esquerra independentista


Aquest passat 23 d’abril València va viure una mobilització històrica. 40.000 manifestants van secundar la mobilització valencianista, i gairebé la meitat d’ells ho va fer en la marxa organitzada per l’esquerra independentista. La mobilització va recórrer els carrers del centre de València i va finalitzar davant la plaça de Bous, on l’esquerra independentista va organitzar un acte polític amb parlaments també de moviments socials. Podem afirmar que aquesta mobilització ha estat un èxit per a les organitzacions de l’esquerra independentista.
El plantejament de la necessitat d’una alternativa independentista i anticapitalista a l’actual estat de les autonomies va estar present en forma de pancartes, fulletons i parlaments tant en el recorregut de la manifestació com en l’acte polític final.
Trobem també molt important la mobilització convocada per Arran al matí a Sueca. Estendre la dinàmica de mobilització i agitació política més enllà de les grans ciutats del País Valencià creiem que és molt important de cara a organitzar la unitat popular arreu del territori.
Llegiu la crònica de L’ACCENT sobre la mobilització de Sueca.
Llegiu la crònica de L’ACCENT sobre la mobilització de València
Galeries d’imatges de la manifestació:
Facebook d’Endavant
ValenciaPlaza
Levante
 

Compartir: