IX Assemblea Nacional d'Endavant

Aquests propers 17 i 18 de febrer, Endavant OSAN celebrem la nostra IX Assemblea Nacional a Reus. El conjunt de la nostra militància culminarà en una trobada presencial a la capital del Baix Camp el procés de debat assembleari iniciat a finals de 2017.
El lema que hem escollit és Ara més que mai, endavant, al qual volem donar un doble significat.
Endavant en la lluita per la consecució dels nostres objectius. Cal perseverar en l’objectiu d’una República independent dels Països Catalans i en la construcció d’una societat socialista i feminista. Per poder seguir fent via és imprescindible fer una lectura acurada del que ha passat a nivell polític i social en aquests darrers dos anys i poder inserir-ho en una mirada a mitjà termini. D’aquesta manera podrem traçar unes línies de treball polític per als dos següents anys que no estiguin sotmeses a l’immediatisme de l’actualitat sinó inserides en un camí a llarg termini.
Endavant també com a organització i com a moviment. Volem continuar creixent i tenim el convenciment que per tal que la unitat popular pugui continuar construint-se, cal enfortir les organitzacions de l’esquerra independentista. El treball militant organitzat és l’única forma d’intervenció política que entenem que genera canvis en profunditat. És per això que volem posar les eines per a un enfortiment de la capacitat de coordinació política de l’esquerra independentista i per al creixement de la nostra organització.
xapa_ixan_n

Compartir: