Espai Fàbrica presenta "Perspectives" a l'auditori de Can Batlló

L’Espai Fabrica feia mesos que ens anunciava una publicació d’un recull d’articles en format llibre, per tal d’ajudar a analitzar el present i contribuir a les propostes necessàries de futur. El projecte, finançat amb micromecenatge, ha pres cos en una presentació pública el dia 17 d’octubre a l’auditori de Can Batlló, al barri de la Bordeta, del districte de Sants-Montjuïc. Una posada en escena que podia fer intuir un acte llarg i pesat va quedar desmentida per l’agilitat i brevetat dels nou parlaments que han esbossat el contingut de cadascun dels articles que han escrit per a la publicació.

1382035188426

Començant pel sindicalisme combatiu a Telefónica i el cooperativisme, passant pel feminisme, la participació institucional amb un peu al carrer, els tripijocs sanitaris de la mà dels companys de la revista Cafè amb llet, i la proposta de solució global a càrrec de Manel López, militant d’Endavant, fins arribar al dret al coneixement o a l’habitatge amb la intervenció de Pau Llonch de la PAHC de Sabadell i els nous escenaris de repressió tova, acabat amb un article conjunt en el que ha participat la diputada de la CUP i militant d’Endavant Isabel Vallet.

1382035404400

L’acte va cloure amb un breu torn de paraules on es va debatre sobre el paper del Procés Constituent i el paper del les estructures autònomes que es construeixen en paral·lel tant a les retallades i privatitzacions com a l’existència d’un model públic que és fruit de victòries anteriors i que no podem deixar caure en mans del mercat.

Compartir: