L’ofensiva té nom d’Enric Valor

Al municipi de Mutxamel la dreta espanyolista, ha emprès un atac contra la figura d’Enric Valor, volent-li negar el nom d’una avinguda. Els atacs a la llengua catalana i a la cultura són constants i la presència de Vox en institucions municipals i autonòmiques els han incrementat.

Ens toca respondre amb una ofensiva nacional arreu dels Països Catalans, que no faciliti fer passes enrere en la defensa de la llengua i la cultura, que confronti el feixisme i la dreta espanyolista i la seva voluntat de negar el català, els Països Catalans i les centenars de referents  que els nodreixen i també reforçar la construcció nacional dels Països Catalans.

Des d’Endavant tenim una primera proposta: Si el que pretenen és buidar el nostre espai públic de referències a la nostra nació i a la llengua i cultura que ens uneix, aconseguiran just el contrari. Omplim de carrers, passatges, places i carrerons, d’Enric Valor, de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó.

Hem preparat una moció per presentar als ajuntaments d’arreu, perquè es treguin referències a l’estat, el franquisme i l’espanyolisme i els omplim d’Enric Valor. Perquè cada agressió a la llengua ens afecta a totes. Perquè si ens ataquen a Mutxamel respondran els Països Catalans.

Descarregueu aquí baix la moció:

Moció d’Enric Valor

 

Visita la pàgina principal de la campanya nacional Als Països Catalans, en català!

Compartir: