Endavant (OSAN) celebrem unes jornades d’acollida a Reus

El passat dissabte 26 de novembre, Endavant (OSAN) vam organitzar unes jornades d’acollida a l’organització a Reus, el Baix Camp. A la jornada hi van participar més de setanta militants que s’han incorporat recentment a l’organització o que han reprès una dinàmica més activa com a militants.

Les jornades van servir per presentar, amb cert grau d’aprofundiment, els principals elements que defineixen l’estratègia, el mètode de treball i el model organitzatiu d’Endavant (OSAN), així com l’anàlisi del context polític que vivim als Països Catalans i la nostra proposta d’intervenció política dins d’aquest.

Durant el dia s’hi van realitzar sis sessions:
– L’anàlisi revolucionària de la realitat.
– Una organització feminista.
– L’estratègia de la Unitat Popular en la conjuntura actual.
– El desplegament tàctic: la centralitat de la pràctica, fronts de lluita i campanyes globals.
– Endavant, l’organització.
– Què esperem de la nova militància.

La valoració que fem de les jornades és positiva. Aquestes han estat les quartes jornades d’acollida que Endavant (OSAN) ha organitzat, amb diferents formats, adaptant-les tant a les necessitats del moment polític com a les internes. L’organització continua creixent i tenim la possibilitat d’incrementar la capacitat d’intervenció política arreu dels Països Catalans; aquestes jornades ens encaminen cap a aquesta major incidència.

Compartir: