Endavant (OSAN) Baix Camp dona suport a les treballadores de Telepizza Reus en vaga

Aquest proper dissabte 27 de juliol, la secció sindical de la CGT a Telepizza Reus ha convocat una vaga per exigir que l’empresa pagui el salari mínim interprofessional, estipulat en 900€ mensuals des del passat mes de desembre. A més d’aquesta il·legalitat, la falta de personal exigeix que un nombre reduït de treballadors i treballadores hagin d’assumir sobrecàrregues de treball, generant un elevat risc d’accidents.

Davant aquesta situació, Endavant (OSAN) considera que un sol dia de vaga farà públiques les reivindicacions però no solucionarà el problema. Per aquest motiu, fa una crida als diferents agents socials de la ciutat a organitzar-se, conjuntament amb els treballadors i treballadores, davant aquest pols a l’empresa i a participar del piquet informatiu del proper dissabte 27 de juliol a les 13h i a les davant del local, situat al passeig Prim.

Enfront la possibilitat de més dies de vaga i represàlies per part  de l’empresa, Endavant farà una recol·lecta econòmica per oferir els diners recaptats a la plantilla en vaga.

Mitjançant la campanya “És de mínims”, Endavant (OSAN) proposa la necessitat d’articular un programa que garanteixi una vida digna amb diverses mesures, entre elles que el salari mínim sigui de 1.200 euros per 30 h i l’equiparació salarial real entre homes i dones.

Compartir: