Endavant celebrem la primera trobada de dones de l’organització

La lluita feminista en clau interna i externa ha centrat els eixos dels debats per tal d’identificar i abordar debats que cal tenir com a organització feminista.
El dissabte 14 de juliol, a Tarragona, l’organització política de l’esquerra independentista Endavant (OSAN) ha celebrat la primera trobada de dones de l’organització. El feminisme de classe, la creació d’un programa d’unitat popular feminista, la feminització de l’organització i la violència masclista han estat els eixos principals del debat. Dones militants d’arreu dels Països Catalans han participat dels debats.

El feminisme de classe, la creació d’un programa d’unitat popular feminista, la feminització de l’organització i la violència masclista han estat els eixos principals del debat de la primera Trobada de Dones d’Endavant. La Trobada ha estat un espai de debat útil i profitós per tal d’identificar i abordar debats que cal tenir com a organització feminista.

En aquest sentit, apostem pel feminisme de classe i per la creació d’un programa d’unitat popular feminista que millori les condicions materials de vida de les dones treballadores als Països Catalans. Seguim treballant per la feminització de l’organització com a aposta central per fer efectius els compromisos teòrics que hem acordat. Així mateix, treballem per garantir espais de militància segurs i lliures de violència.

Dones militants de l’organització d’arreu dels Països Catalans han pres part de la jornada. La trobada ha tingut lloc al local dels Xiquets de Tarragona, mentre que el dinar s’ha fet al Casal Popular Sageta de Foc.

Recupera el fil de piulades amb imatges de la jornada #DonesEndavant

Compartir: