Endavant celebra la seva Conferència Nacional, per caminar cap a l’XI Assemblea Nacional

El passat  dissabte 23 d’octubre, Endavant va celebrar a Riudoms, Baix Camp, la primera Conferència Nacional de l’organització.

Aquesta jornada de debat i formació va ser el tret de sortida de l’onzena assemblea nacional. Endavant ha apostat per aquest proper cicle d’assemblea nacional, aprofundir en la formació sobre diversos temes i eixos estratègics per l’organització, per això, a part de la mateixa redacció dels documents de l’assemblea nacional que se celebrarà al febrer a Barcelona. S’han organitzat la Conferència Nacional d’aquest dissabte passat i una Mesa de Dones que tindrà lloc el pròxim 15 de gener a Tarragona, Tarragonès.

Durant la jornada del 23 d’octubre, a la qual van participar més de cent militants de l’organització, es varen realitzar tres debats, a partir de petites ponències per part de militants de l’organització per facilitar els mateixos debats, en plenari o en diferents grups. Els trets debats que es varen produir, foren:

  • Construcció nacional dels Països Catalans.
  • Feminisme, l’articulació d’un bloc feminista nacional i de classe.
  • CUP i la lluita institucional.

La valoració de la jornada per part de l’organització és positiva, destacant la possibilitat que ofereix aquest format de preparació de l’assemblea nacional per aprofundir en debats que es donaran a la mateixa assemblea, però que la formulació d’esmenes i votació no permet l’aprofundiment necessari. I també l’alta participació de noves militants a la jornada, que les hi haurà permès obtenir una visió general de les principals apostes i reptes polítics d’Endavant.

Compartir: