[El Maresme] Curs de formació 'Per entendre el capitalisme'

L’objectiu del curs és la presentació d’una visió rigorosa i crítica dels aspectes més rellevants del capitalisme actual immers en una profunda crisi tot analitzant la seva evolució i les conseqüències pel conjunt de la societat.
Des del Seminari Taifa ens proposen una anàlisi de conjunt de la societat capitalista, una aproximació sistèmica que aborda els àmbits de la despossessió social i ecològica, de la dominació patriarcal i de l’explotació laboral.
Proposen una explicació, destinada a un públic general, sobre com funciona el sistema productiu i financer, el rol dels diners i el mercat en la nostra societat així com el paper de l’estat i la política econòmica dels governs en l’actual era neoliberal. Aquesta totalitat capitalista està protagonitzada per un conflicte de classes que posa en relleu les múltiples contradiccions del sistema i els mateixos límits del capital.
Per inscriure’t al curs, envieu un correu a formaciomaresme@gmail.com
Les persones que us inscriviu, rebreu més endavant més informació i els materials del curs. Bo d’ajut: 5 euros.
Sessions els divendres, del 6 de novembre al 18 de desembre, a partir de les 19.00 h a l’Ateneu Popular La Trama (Passatge Cabanellas, Mataró).
Formació a càrrec de: Seminari d’economia crítica Taifa.
Col·labora: Ateneu Popular La Trama de Mataró.
Organitzat per les assemblees al Maresme de: Arran i Endavant OSAN.
cartell-01-curs-entendre-capitalisme

Compartir: