Dissabte 31 organitzàrem unes jornades d’acollida per la nova militància

La nova ofensiva capitalista agreujada per la pandèmia fan més necessària que mai l’organització de les treballadores dels Països Catalans.

El dissabte 31 d’octubre Endavant OSAN realitzàrem unes jornades d’acollida de nova militància, que aplegaren a més de cinquanta noves militants de l’organització. Tot i que les jornades s’havien de dur a terme inicialment a Reus, les limitacions derivades de les noves mesures de prevenció contra la Covid-19, empreses pels diversos governs ho impediren i finalment la jornada s’hagué de celebrar a través de mitjans digitals.

Seguint els acords i el fil de la desena assemblea nacional; prenguem la iniciativa, endavant amb la unitat popular; va ser el títol d’aquestes jornades. Trobades com aquesta són una de les apostes d’Endavant per reforçar internament l’organització. Durant el dia es pogué treballar amb les darreres incorporacions militants:

  • El model organitzatiu d’Endavant i l’aposta pel partit-moviment
  • Els reptes estratègics i tàctics pels pròxims dos anys
  • El funcionament i les eines internes per millorar el treball militant
  • L’aposta per la feminització de l’organització

La jornada va finalitzar amb l’explicació del que s’espera de la nova militància. Endavant OSAN treballem per fer créixer i reforçar l’organització política.

Compartir: