Centenars de persones homenatgen en Diego i en Zigor en la jornada antirepressiva

Sants 20feb10 1

[+]  Entrevista a Diego Sánchez i  Zigor Larredonda , expresoners polítics.

Aquest dissabte 20 de febrer, les Cotxeres de Sants han estat escenari de la solidaritat antirepressiva. La Jornada organitzada per Rescat i altres col·lectius de solidaritat recordà els nou anys de lluita per l’amnistia, contra la dispersió, en defensa dels i les preses polítiques, i d’altres casos repressius recents, com el cas del kubotan, la Núria Pòrtules, en Karim de Vilanova, les penes multa, en Gerard de Lleida, o en Jaume de Terrassa entre d’altres.

Desprès d’un àpat multitudinari, es féu un acte en que prengueren part en Diego i en Zigor, que recentment han recuperat la lllibertat després de nou anys a les presons espanyoles, i que van rebre una càlida benvinguda per part dels assistents.

En l'acte, després d'una actuació de bastoners,es lliurà un record als dos companys allliberats, es llegiren cartes de companyes i companys presos felicitant-los la llibertat i es projectà un video que repassava algunes de les mobilitzacions dels últims nous anys en suprt als represaliats. Finalment en Zigor, que en nom seu i del Diego, va agraïr l’esforç i la solidaritat d’aquests nou anys i encoratjà a seguir lluitant per l’amnistia de les companyes preses. Una breu actuació del cantautor Cesk Freixas va cloure la jornada.

 

Sants 20feb10 1
Sants 20feb10 1
 Sants 20feb10 3  Sants 20feb10 5
 (Fotos:L'Accent)  

 

 

 

Compartir: