Centenars de persones es manifesten contra el desallotjament del Casal Popular de Gràcia

casal El Casal Popular de Gràcia podria ser desallotjat properament. Davant d'aquesta amenaça, més de 600 persones es van manifestar el dissabte 12 de desembre pels carrers de la vila convocades tant per l'AJG, que és l'entitat que okupa el casal, com per la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia que aplega entitats juvenils com esplais i agrupaments del barri.

El judici s'havia celebrat el divendres, i d'aquí a pocs dies es farà pública la sentència. Com que l'AJG no va poder defensar-se perque el jutge demanava 30.000 euros de caució per personar-s'hi, representants de l'assemblea de joves han explicat que preveuen que la sentència dictarà una ordre de desallotjament.

La manifestació de dissabe començà a la Plaça del Diamant, recorrent els principals carrers del barri, amb consignes a favor del casal, contra l'especulació i contra l'actuació de les autoritats municipals. En acabar, a la plaça de la Revolució, hi van intervenir un membre de la Plataforma d'Entitats Juvenils, que va qualificar el Casal d'espai de Reunió i trobada de joves de Gràcia, i un representant de l'Assemblea de Joves, que va explicar el cas, denunciant l'actuació del jutge completament parcial a favor dels propietaris i va anunciar la voluntat de fer front a l'amenaça de desallotjament i de seguir lluitant i alliberant espais. La jornada es va acabar amb un concert.

 

   Vídeos  
 {youtube}2ahd080nZNE{/youtube}   {youtube}iYx4PWUyi0o{/youtube}   {youtube}O_bz4FC5ZaQ{/youtube}

 

  Galeria d'imatges  
casal

casal

casal

casal
casal

casal

 casal casal  

casal
   

casal
 

 

Compartir: