[Cardedeu] VI Jornades Feministes

Us presentem les Sisenes Jornades Feministes de Cardedeu. Organitzades per l’esquerra independentista del municipi.
Aquest divendres 28 de Febrer escalfem motors amb la presentació de les Jornades i amb el monòleg de la humorista feminista Ana Polo.

Dissabte 29 iniciem la jornada amb una crítica al feminisme liberal “Construïm el feminisme per a totes” a càrrec de Clara Sànchez, militant d’Endavant OSAN i de la CUP. Després, ens trobarem amb el documental “Les Resilients: l’escena músical feminista” que estarà presentat la directora Cristina Madrid i amenitzat amb el concert de Laia Llach, cantautora vallesana.
Després del dinar popular reflexionarem al voltant de la ramaderia, el feminisme i l’ecologisme amb Emma Rojas, pastora i membre de Ramaderes de Catalunya. Finalitzarem la jornada de dissabte parlant sobre habitatge i feminisme amb el col·loqui “Defensar les cases és posar la vida al centre” a càrrec de la Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme i del Sindicat de Barri del Poble Sec.
Diumenge 1, tancarem la jornada amb una xerrada sobre la lluita de les dones al Kurdistan, a càrrec del col·lectiu Azadí Jin i amb vermut de cloenda posterior.

Compartir: