Acció contra les retallades socials i salarials a Ciutat Vella (València)

El dia 17 de maig, un grup d'activistes de la Coordinadora de l'Horta contra la Crisi ha fet una acció de denúncia a València per protestar per les retallades socials anunciades pel govern de Rodríguez Zapatero.

Nota de la Coordinadora:

"La nit del 17 de maig militants de l'esquerra independentista han realitzat una acció de denúncia contra les retallades socials i salarials anunciades pel govern espanyol. L'acció reivindicada per la Coordinadora de l'Horta contra la Crisi ha consistit en l'atac amb pintura negra contra la seu del PSOE al districte de Ciutat Vella (València). Amb aquesta acció l'esquerra independentista ha vulgut denunciar el servilisme del PSOE davant la patronal per l'acceptació de les mesures neoliberals imposades per la Unió Europea i l'FMI.

Es tracta doncs d'una mostra de solidaritat amb pensionistes (molt nombrosos al casc antic de València), les persones dependents, els treballadors del sector públic,  i totes les persones afectades per la crisi. Com a independentistes i anticapitalistes volem deixar clar que el govern espanyol no és un govern socialista sinó un govern al servei del gran capital i per tant tota mesura en contra dels drets dels treballadors tindrà una resposta.

Així mateix, fem una crida a la classe treballadora d'arreu els Països Catalans per tal que s'organitze i done resposta davant l'atac que suposa el "ajuste" de Zapatero en el camí cap a una vaga general que puga d'una vegada per totes reorientar radicalment les polítiques socials en benefici de la majoria treballadora.

Perquè un altre món és necessari, socialitzem la riquesa i el treball!.
La lluita és l'únic camí!

Coordinadora de l'Horta contra la Crisi

València, Països Catalans 18 de Maig de 2010."

Compartir: