336.375 formiguetes fan un gran pas endavant. Visca la Unitat Popular!

Des d’Endavant OSAN felicitem el conjunt de l’esquerra independentista pels resultats assolits en les eleccions a Catalunya d’aquest 27 de setembre.
Aquestes 336.375 persones que han votat la CUP són la força que ha d’empènyer l’esquerra independentista i la unitat popular per a continuar construïnt la independència i el socialisme.
Enfront d’una crisi capitalista que s’ha convertit en estructural i que deixa encara més empobrides a les classes populars. Enfront d’un masclisme que rebrota amb violència. Enfront de l’espanyolisme que nega la nostra sobirania i ataca la nostra llengua i cultura. Enfront de tot això, els representants de la unitat popular a les institucions han de ser un mur de contenció i posar en contradicció el sistema.
L’esquerra independentista no serà l’escolanet de ningú. No acceptem lliçons ni d’aquells botiflers que han robat al nostre poble i pactat durant 40 anys amb l’estat, ni d’aquells que prometen un canvi que en realitat canvia ben poca cosa. La nostra acció es deu i es deurà al programa polític de la Unitat Popular i a les aspiracions de les classes populars dels Països Catalans
La lluita és l’únic camí.
Per la independència, el socialisme i el feminisme als Països Catalans.


 
En els propers dies publicarem una valoració més aprofundida sobre l’actual moment polític, per tal que serveixi al debat intern que s’obrirà al sí de la unitat popular en aquestes properes setmanes.

Compartir: