[Castelló de la Plana] Manifestació contra el fracking

Vora un miler de persones es manifestaren el dissabte passat a Castelló de la Plana contra el fracking. S’aproparen a la capital de la Plana Alta gent dels pobles afectats portant gran quantitat de pancartes que feien referència a les seues lluites locals.
L’Esquerra Independentista de la Plana va fer un gran esforç per aconseguir la major agitació possible, des dels paperògrafs ficats dies enrere a les paretes de la ciutat, fins al desplegament d’un colorit i reivindicatiu grup dins la manifestació, des d’on eixien la major part de les consignes.
Aquestes vinculaven la lluita ecologista al concepte de sobirania econòmica (recentment presentat a la Plana per Endavant) i a la lluita unida de la classe treballadora, que és l’únic mitjà per alliberar-nos d’amenaces com aquestes.
Cal destacar el denigrant tractament de la notícia per part dels mitjans burgesos, on s’ha parlat de desenes d’assistents o s’ha donat una cobertura més que escasa. No és cap misteri que les grans empreses interessades ja estan condicionant a polítics i premsa segons la seua voluntat, fent que s’obliden una vegada més de l'”interès general”.
Endavant – Organització Socialista d’Alliberament Nacional