[Horta-Guinardó] Presentació del llibre ‘Feminisme per al 99%’

El dimecres 19 de juny, a Horta-Guinardó, organitzem una presentació del llibre Feminisme per al 99%, de Cinzia Arruzza, Tithi Bhattacharya i Nancy Fraser. Anirà a càrrec de Laia Jubany, del Seminari d’economia crítica Taifa, i Maria Colera, militant feminista.

Habitatge inaccessible, salaris baixos, atenció mèdica universal, violència policial… No són temes tractats habitualment pel feminisme mainstream. Aquest és un manifest per al 99%, per a aquelles per a qui tindria un impacte superior incrementar el salari mínim o impulsar un servei sanitari i de cura dels fills universal que tenir més dones com a directores executives a les empreses o als seients del Parlament. És un manifest que exigeix la fi de l’empresonament en massa i dels règims fronterers inhumans, la provisió d’habitatges segurs i veritablement assequibles, la llibertat per a Palestina, la fi de les guerres imperialistes a l’Orient Mitjà i molt més.

Per a aquestes tres líders feministes, tots aquests temes són qüestions purament feministes. El feminisme no hauria de començar –o acabar– amb més dones assegudes als consells de direcció de les empreses: hauria de començar amb el 99%.

Compartir: