[Borriana] Conquerim sobiranies. Per unes millors condicions de vida per a les classes populars.


Detall de l'esdeveniment


Des de l’assemblea comarcal d’Endavant a la Plana Baixa organitzem dos actes on hi participaran les cooperatives Fairbnb i Som Energia Castelló per tal que ens expliquen el seu projecte, ens resolguen dubtes i coneguem alternatives als models de consum hegemònics, per tal que la classe treballadora puguem millorar les nostres condicions materials i de vida.

Enllaç a l’esdeveniment:  https://www.facebook.com/events/401072013770948/

+DISSABTE 9 DE FEBRER, FAIRBNB al Casal Popular de Vila-real a partir de les 18h.

FairBnB és una plataforma que busca crear una alternativa a les plataformes de lloguer vacacional existents, amb un enfocament en els bens comuns i 100% respectuós amb la comunitat i la legalitat.

Què passa si, en el món dels lloguers d’allotjament de curta estança o turístics, convidades, amfitriones i veïnes pogueren decidir conjuntament amb els municipis com fer que el procés de lloguer siga més just, més sostenible i més gratificant per a tota la comunitat?

Què passa si els beneficis de la plataforma foren un fi en si mateixos sinó que s’invertiren de nou en les comunitats on opera la plataforma?

Aquestes són algunes de les preguntes que van portar un grup d’activistes, codificadores, investigadores i creatives de tot el món, a connectar-se amb l’objectiu de crear conjuntament una solució viable basada en el mercat que podria ser una alternativa vàlida a les plataformes comercials.

 

+DISSABTE 9 DE MARÇ, SOMENERGIA a La Centraleta, Casal Popular de Borriana a partir de les 18h.

Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les seues activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estan compromeses a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable.

Té la missió de potenciar les energies renovables i canviar el model energètic vigent cap a un model basat en les renovables, sostenible, eficient, ètic i democràtic; fet per les persones i per a les persones.

 

Compartir: