[Barcelona] Acte nacional d’Alerta Solidària

Acte nacional d’Alerta Solidària.

PREPARADES PER VÈNCER!

19h, Espai Jove la Fontana, Gràcia (Barcelona).

cartell_acte_5_octubre

Salut companys/es!
En un moment com l’actual en què la crisi capitalista està fent estralls contra les classes populars del nostre país, els estats espanyol i francès entra en una nova fase de deslegitimació i les lluites populars són creixents cada cop més no podem restar impassibles. I no hi restem, tot el contrari, l’Esquerra Independentista ens trobem en un moment de creixement quantitatiu i qualitatiu fruit dels molts anys de bona feina i sobretot de l’entroncament amb les lluites d’arreu del país. Els estats però, no resten impassibles i responen de forma cada cop més virulenta contra les nostres militants i organitzacions criminalitzant-nos, multant-nos, detenint-nos, demanant-nos penes cada cop majors, jutjant-nos i empresonant-nos.
Anem en la bona línia i hem de seguir avançant però per fer-ho, cal que responem a la repressió amb força renovada, solidaritat i sobretot anticipació. En aquest sentit cal que agafem el bo i millor de la lluita antirepressiva de més de 40 anys d’Esquerra Independentista, de més de 10 d’Alerta Solidària i fem un nou pas de renovació i transformació un pas que signifiqui no només respondre a la repressió sinó també contraatacar, cal que avancem decididament cap a la victòria.
És per això que us convoquem a l’acte Nacional de presentació de la nova campanya antirepressiva d’Alerta Solidària el proper 5 d’octubre a Gràcia (Barcelona) a les 7 del vespre a l’Espai Jove de Fontana. Un acte i una campanya que esperem que siguin se’ns dubte un salt qualitatiu en la lluita antirepressiva de l’Esquerra Independentista.
L’Esquerra independentista i Alerta Solidària estem preparades per vèncer!