[Alacant] Acte polític: Les classes populars enfront del règim del 78

Des de l’Espai de Trobada per a la Llibertat, organisme en el qual participa l’Assemblea Comacal de l’Alacantí d’Endavant (OSAN), ens complau convidar-vos a la xarrada que tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de gener a les 18.00 h al Centre Social Isla de Cuba, al carrer Isla de Cuba nº 40 d’Alacant.

Aquesta nova convocatòria contarà amb la presència d’Andrés Bódalo (militant repressaliat del Sindicato Andaluz de Trabajadores) i una membre dels Comités de Defensa de la República (CDR) a Catalunya. Amb ella, volem superar la lògica de la manipulació mediàtica, els ritmes institucionals i les respostes ràpides, per tractar de generar un debat a Alacant al voltant de quines oportunitats ens ofereix la crisi política de l’estat Espanyol a les classes populars de la ciutat.

Un espai des d’on plantejar com l’aprofundiment en el trencament amb el règim del 78, l’exercici del dret d’autodeterminació en el seu sentit més ample i la solidaritat enfront de la repressió i les agressions feixistes poden ser elements que ens siguen d’utilitat per assolir conquestes de drets i millorar les nostres condicions materials de vida. En definitiva, un nou Espai de Trobada per a la Llibertat.

20180127 alacant