Detingut un militant d’Endavant per participar a la vaga del 8N

El 21 de gener de 2019, el nostre company Martí ha estat detingut pels mossos d’esquadra de paisà per no comparèixer a declarar davant del jutjat de Martorell, on va ser citat com a investigat qpel tall de l’autovia A2 a l’altura d’Abrera del 8 de novembre del 2017, dia de vaga general. Ha estat … Continua llegint «Detingut un militant d’Endavant per participar a la vaga del 8N»

Intervenció d’Isabel Vallet a l’acte ALCEM-NOS

Acte d’inici de la campanya ALCEM-NOS de l’Esquerra Independentista i d’altres organitzacions, celebrat al Teatre Poliorama de Barcelona, el dimecres 19/12/2018.  Alcem-nos! Aturem-ho tot el dia que comencin els judicis!

Contra el feixisme i les normes sagrades, estima com vulgues!

Ara fa 2 anys, amb motiu del dia internacional per l’alliberament LGBTI, editàvem un cartell on s’hi veien, dibuixades, la Moreneta i la Geperudeta besant-se. La tria de la imatge no era casual: l’església catòlica és una de les principals puntes de llança contra la llibertat sexual, a l’Estat espanyol i arreu. “Un cartell que … Continua llegint «Contra el feixisme i les normes sagrades, estima com vulgues!»

Alcem-nos! Solidaritat amb les detingudes

Davant la ràtzia repressiva d’avui, amb 16 persones detingudes sense ordre judicial, protagonitzada per agents de la policia nacional d’uniforme i de paisà avui a la demarcació de Girona. Les detencions d’avui són molt greus, no constitueixen un fet aïllat i són una nova operació inserida en una ofensiva repressiva contra els drets civils, polítics … Continua llegint «Alcem-nos! Solidaritat amb les detingudes»

Que la terra et sigui lleu, company Pasqual

El passat diumenge 13 de gener de 2019 ens ha deixat el company Pasqual Cabedo Ferriols. Company de lluites des de feia més de 30 anys i antic militant de l’organització, des d’Endavant (OSAN) volem compartir el condol amb la seva família, amistats i companyes de vida i de lluita. Avui, dimecres 16 de gener, … Continua llegint «Que la terra et sigui lleu, company Pasqual»