Solidaritat Antirepressiva

Endavant OSAN vol manifestar el seu suport a les persones represaliades i donar suport a les lluites justes que els seus casos reivindiquen.

No creiem que es pugui avançar en un programa  anticapitalista d'independència i socialisme pels Països Catalans sense una confrontació oberta amb l'Estat, les seves institucions i el poder capitalista, per tant les persones que lluiten, tot compartint els nostres objectius estratègics, mereixen el nostre suport contra la repressió i la criminalització.

 
Perquè on hi ha lluita hi ha repressió i on hi ha repressió hi ha solidaritat !

 

  • Jordi absolució ! Víctima d’abusos de la Guàrdia Urbana a Tarragona.

En Jordi, estudiant i militant d’Endavant (OSAN) és una persona involucrada en els moviments socials i polítics de la ciutat. Ha patit dues detencions i la justificació d’ambdues s’aguanta per un fil, acumulen un munt de mentides per part de la Guardia Urbana de Tarragona.

Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a expressar el seu suport cap en Jordi a la concentració que es farà el dia 5 d’abril, el dia abans del judici, a les 19.00 davant l’Ajuntament de Tarragona. Jordi Absolució! Aturem els abusos de la Guardia Urbana !

Comunicat d'Endavant OSAN

Web absolució Jordi

Roda de Premsa

 

  • 8 anys de presó?  Ni parlar-ne!  Absolució Jona!

Més de 4 anys i mig desprès de la seva detenció, el cas del Jona ja té data de judici: l’1 de març d’aquest any. Acaben així gairebé cinc anys d’espera i d’incertesa, que han estat tant pel Jona com per les seves companyes i amigues com una condemna prèvia, sense més possibilitat de defensa que la de sumar esforços al carrer per demanar la seva absolució. La proximitat del judici és una notícia agredolça, ja que, tot i posar fi a aquesta situació d’incertesa, suposa la confirmació que el jutge considera un delicte el fet d’assistir a una manifestació, i això constitueix un clar atac al dret de les ciutadanes a la lliure expressió.

Des d’Endavant OSAN volem mostrar tot en nostre suport al Jona i a la campanya de suport que envolta aquest cas. Entenem que s’han vulnerat reiteradament drets bàsics com la presumpció d’innocència i que es tracta, clarament, d’una detenció que va respondre a la necessitat de la policia de presentar un cap de turc davant de l'Ajuntament de Barcelona.

Exigim la llibertat d'en Jona, que s'aturi la repressió contra el jovent i la resta de la ciutadania que s'organitza i es mobilitza i que es respecti el dret a la lliure manifestació d'idees.

14 al 20 de febrer: Setmana de lluita i difusió del cas.

26 de febrer: Acte polític a les 12 hores al Casal de Joves “La Fontana” i Manifestació a les 17 hores a l’Arc de Triomf de Barcelona. 

1 de març: Concentració a les 12 hores a Ciutat de la Justícia.

Comunicat d'Endavant OSAN

Web absolució Jona

Història dels fets

  • Detencions de militants de l'Esquerra Independentista a Mallorca.

Ja són 4 les persones, dos d'elles militants d'Endavant OSAN, detingudes i interrogades per la policia espanyola. Els companys detinguts estan acusats de diversos delictes relacionats amb els fets succeïts al final de la manifestació del passat 30 de desembre a Palma.

Som innocent. Entrevista a David Pujol, un dels 4 detinguts a Palma.

Comunicat d’Endavant OSAN i Alerta Solidària. 

Comunicat de l'Esquerra Independentista de Mallorca.

Compartir: